JIMU TRUCKBOTS készlet

A készletben 410 egymással elemet találsz, melyekből összeállíthatod DozerBot-ot vagy GravelBot-ot, de az előre megtervezett karakteren túl saját ötleteid szerint szinte bármit megépíthetsz. A TruckBots új funkciói még több szórakozást visznek a JIMU robotrendszerbe. A lánctalpasokhoz illő bordázott futófelületű robotok ultrahangos távolságérzékelőjükkel a legfejlettebb JIMU robotok közé tartoznak. Fejlett, ultrahangos érzékelőjével 40cm-es távolságig felismeri az akadályokat és képes őket kikerülni, valamint a fogási-emelési képessége segítségével szállíttathatsz is vele. Emellett az applikáció intuitív programozó funkciójával továbbra is műveletek végtelen sorát tervezheted meg a TruckBotok számára. Az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat.

A JIMU robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMU robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás.

TÖLTSD LE INNEN A JIMU APPLIKÁCIÓT

 
 

JIMU TRUCKBOTS robotépítő készlet jellemzői

3D SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A 3D grafikai útmutató animált illusztrációk segítségével vezet végig a robot összeszerelés lépésein, így a gyerekek könnyebben tanulják meg a robot építési technikát.

INGYENES APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS ÉS PROGRAMOZÁS
Saját készítésű robotod mozgása egyszerűen programozható az ingyenes applikációval.

BML FUNKCIÓ (BEÁLLÍTÁS, MENTÉS, LEJÁTSZÁS)
Élvezd ki az előre programozott mozdulatokat, vagy hozz létre saját koreográfiát a robot testhelyzetét beállítva, felvéve, majd a mozdulatokat visszajátszva.

DIGITÁLIS ROBOT SZERVOMOTOROK
A saját fejlesztésű, erős nyomatékkal rendelkező és ultra precíz szervomotorok életszerű mozgást kölcsönöznek a robotnak.

NYÍLT FORRÁSKÓDÚ SZOFTVER ÉS HARDVER
A JIMU Robot szoftver és hardver nyílt forráskóddal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a alkotásaidat és tapasztalataidat megoszd a világ bármely részén élő másik robot építővel.

JIMU KÖZÖSSÉG
A JIMU Robot közösségi portálján feltöltheted és megoszthatod a robotod kalandjairól készült fényképeket és videókat

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS
A szerszámok nélkül összeilleszthető elemekkel a sablonokat követve vagy saját ötleteid alapján is megépítheted a robotodat.

KÖRNYEZETBARÁT
JIMU robotok biztonságos, tartós és környezetbarát anyagokból készülnek


A DOBOZ TARTALMA:

  • 410db összeilleszthető elem és csatlakozó
  • 2db robot szervomotor
  • 1db ultrahangos érzékelő
  • Fő vezérlőpanel
  • Hosszú élettartamú, gyorsan feltölthető Li-ion akkumulátor
  • A töltéshez szükséges hálózati adapter
  • Ingyenes JIMU Robot alkalmazás